По –прозрачна процедура от тази да вкараш решение за избор

...
По –прозрачна процедура от тази да вкараш решение за избор
Коментари Харесай

Борисов: Само в България крадецът казва дръжте крадеца

По –прозрачна процедура от тази да вкараш решение за избор на дадена марка аероплан при законно определената депутатска класа, няма. Такава е конституцията и по-прозрачна процедура от избор на Народното събрание – няма. Само в България крадецът споделя дръжте крадеца, разяснява Борисов за избора на изтребители. „ България е парламентарна република. Ние желаеме народна власт – и я съблюдаваме “, безапелационен бе министър председателят.

„ Убеден съм, че крадците и на тези, които им е хубаво да употребяват банките, с цел да си финансират частния бизнес, ще бъдат доста срещу еврото. Може банкери да излязат на митинг – всичко е допустимо “, добави той.

По думите му до месец, месец и половина ще има резултати и при битката с контрабандата на горива. „ Изсветли се бизнесът – алкохол, цигари, а в този момент и в горивата сега вършим едни неща и ви подсигурявам, че резултатите ще бъдат същите като при цигарите (контрабандата на цигари от 34 падна под 5%). „ С такова видеонаблюдение на кранове, пристанища ще ги следим – дете с пояс да влезе в Черно море или в Дунава – ще го забележим “, безапелационен бе Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР