Плувният ас Йосиф Миладинов ще разиграе на търг най-ценния си

...
Плувният ас Йосиф Миладинов ще разиграе на търг най-ценния си
Коментари Харесай

Йосиф Миладинов прави търг на исторически медал за пострадалите от земетресението

Плувният ас Йосиф Миладинов ще разиграе на търг най-ценния си орден, който е с историческо значение, а сумата ще подари за потърпевшите в опустошителното земетресение в Турция. Олимпийският финалист от Токио е разчувствуван от нещастието в южната ни съседка и съпричастността на хиляди българи, отзовали се за помощ.

Медалът на Йосиф Миладинов е сребърният на 100 м бътерфлай от европейското състезание в Будапеща преди две години и е с историческа стойност за родното плуване, тъй като е първият при мъжете на огромен конгрес.

Самият търг ще се състои в границите на 36 часа в групата на списание „ Плуване &Водна топка “ във Facebook.

Стартът ще бъде даден на 13 февруари (понеделник) в 8:00 часа сутринта и ще завърши на 14 февруари (вторник) в 19:59 часа вечерта.

Търгът за медала ще върви в коментарната секция под обявата, даваща началото.

Наддаването ще започва с начална цена 800 лв., като минималната стъпка за наддаване ще е 50 лева След 19:59 часа на 14 февруари поръчките ще се смятат за невалидни.

Търгът ще се случи със съдействието на КаузиБг, плувен клуб Спринт-София и Асоциацията на българските плувци.

“Правя го за, с цел да оказа помощ на хората в Турция, които пострадаха от земетресението “, съобщи Йосиф Миладинов, който с изключение на европейски вицешампион при мъжете е повторен отличник на континента при юношите, нееднократен държавен рекордьор в няколко дисциплини на двата басейна.

Победителят ще бъде разгласен публично в групата на „ Плуване &Водна топка “ BGswim.com и той ще получи сребърния европейски орден от Йосиф Миладинов на дата комфортна и за двете страни.

Сумата би трябвало да бъде приведена по сметката изписана по-долу. По нея средства може да приведат всички другари на плувните спортове, съпричастни с нещастието в Турция.

Име на сметка:

Кауза КаузиБг

IBAN

BG55UNCR70001524609578

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА ФОНДАЦИЯ КАУЗИ БГ

Основание – подаяние за земетресение Турция

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР