Плувецът Антъни Иванов, който даде положителна проба за коронавирус, обяви,

...
Плувецът Антъни Иванов, който даде положителна проба за коронавирус, обяви,
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Ще се завърна още по-силен!

Плувецът Антъни Иванов, който даде позитивна проба за ковид, разгласи, че към този момент се усеща по-добре. Родният гений употребява профила си в обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да увери, че ще се завърне по-силен.

" Понеже чух и прочетох много нелепости от сорта на “кариерата му приключи”, “няма да плува повече” и т.н желаех да ви кажа какво тъкмо се случва. Имах температура 1 ден и по-късно не съм имал признаци. В момента всичко е наред, нямам проблеми с дишането за жалост на някой от вас. Съжалявам, че съм добре, хаха. Нито ще спра с плуването, нито ще се откажа от фантазията ми да изляза на край следващата година с българският байрак на гърдите ми. Така, че на всички доброжелатели, нека вие не се разболеете в действителност. Аз ще се върна още по-силен ", написа Иванов.
View this post on Instagram
Понеже чух и прочетох много нелепости от сорта на “кариерата му приключи”, “няма да плува повече” и т.н желаех да ви кажа какво тъкмо се случва. Имах температура 1 ден и по-късно не съм имал признаци. В момента всичко е наред, нямам проблеми с дишането за жалост на някой от вас. Съжалявам, че съм добре хаха. Нито ще спра с плуването, нито ще се откажа от фантазията ми да изляза на край следващата година с българският байрак на гърдите ми. Така, че на всички доброжелатели, нека вие не се разболеете в действителност. Аз ще се върна още по-силен

A post shared by Antani Ivanov (@antaniivanov_fly) on Jul 4, 2020 at 8:59am PDT
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР