Пловдивск​а фирм​а грабна ​голямата награда на Международното изложение - договаряне

...
Пловдивск​а фирм​а грабна ​голямата награда на Международното изложение - договаряне
Коментари Харесай

Пловдивска фирма грабна голямата награда от Пчеларство...

Пловдивск​а фирм​а сграбчи ​голямата премия на Международното ревю - договаряне " Пчеларство - Плевен " 2019 година „ Био нововъведения " ООД стана притежател на статуетката „ Крило на триумфа " ​. Собственици на компанията са Борис и Велина Иванови. Те събраха най-вече точки за новаторския си десетрамков пчелен кошер. Той е разработван съвсем три години и е тестван за първи път предишното лято с присъединяване на водещи пчелари в сектора. ​Изобретението има разновидности за най известните системи - Дадан Блат, Рут и Фарар.

При създаването на кошера ​с​а избегна​ти минусите както на обичайните дървени, по този начин и на новите полистиролни кошери. Елементите са направени със специалн​а инструментална екипировка, като всеки от тях е планиран и изработен с най-подходящите за неговата функционалност материали. Една от задачите на кошера е да реши нерешения досега проблем със отбраната на кошерите от обири, което е без аналог при съществуващите досега пчелни къщи. С десетрамковия кошер се облекчава значително трудът на пчеларите.

" Наградата от интернационалното ревю " Пчеларство 2019 " в Плевен е огромен тласък за нас и ще ни накара да продължим да интегрираме опита, който имаме от други браншове в бизнеса и в пчеларството. Целта ни е да сътворяваме артикули, които биха подкрепили пчеларите в практиката им и в реализирането на производството им ", сподели Велина Иванова по време на награждаването.

Международното ревю - договаряне " Пчеларство - Плевен " 2019 година бе намерено от евродепутата Момчил Неков. Той разгласи, че Европейският парламент застава на страната на българските пчелари и след негово гледище институцията изисква производството на мед да бъде включено измежду стратегиите за обвързана поддръжка. Той добави, че 84% от растителните типове и 76% от производството на храни в Европа зависят от опрашването от пчели. В стопански параметри, това са 14,2 милиарда евро годишно. Неков даде образец, че в Съединени американски щати тази активност се финансира от страната.

През декември 2018 евродепутатът внесе ремонти в ОСП, характерно свързани с опрашването и на бранш " Пчеларство " като цяло. Той предложи да има непосредствено заплащане на пчелно семейство за опрашване, както и да се дава обвързана поддръжка на пчелно семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР