Пловдивското дерби между Локомотив Пловдив и Ботев завърши при резултат

...
Пловдивското дерби между Локомотив Пловдив и Ботев завърши при резултат
Коментари Харесай

Локо и Ботев си разделиха по една точка в пловдивското дерби

Пловдивското дерби сред Локомотив Пловдив и Ботев приключи при резултат 1:1. На стадиона на " смърфовете " нямаше гостуваща агитка след подписано съглашение сред двата клуба. Същата ще бъде обстановката и по-късно през акцията, когато " канарчетата " одобряват " черно-белите " на стадион " Христо Ботев ".


След тъкмо 10 минути игра основният рефер отсъди дузпа за Ботев, откакто вратарят на Локомотив - Динко Хоркаш, излезе неразчетено, с цел да пресече извеждащо подаване и фаулира Мартин Секулич, който стигна пръв до топката. С осъществяването на наказателния удар се нагърби точно Секулич и не сбърка - 1:0 за Ботев!

Десет по-късно Мартин Секулич бе изведен диагонално самичък против вратаря, само че Хоркаш избави удара му. При добавката пък Красиан Колев нацели външната страна на десния непряк дирек и топката излезе в навън. В 28-ата минута Джовани проби по лявото крило и пусна пас към непокрития Христо Иванов, който стреля от границата на наказателното поле, само че право в в ръцете на Хидайет Ханкич.

В 41-ата минута Хидайет Ханкич се регистрира с ново избавяне, откакто улови изстрел в долния му ляв ъгъл, който бе насочен от Бабакар Дион.

В 52-рата минута Янис Карабельов се озова самичък против Динко Хоркаш, само че завършващият му удар бе разочароващ и вратарят на Локомотив се оправи с него. Малко по-късно стражът на домакините отрази и отдалечен техничен шут на Красиан Колев.

Локомотив Пловдив изравни резултата в 77-ата минута. Алфа Конте подаде към Пиер Зебли, който с доста мощен удар от към 20 метра вкара топката във вратата на Хидайет Ханкич за 1:1. В четвъртата минута на добавеното време Уме Емануел пропусна да смълчи трибуните на " Лаута ". Той се оправи с Ангел Лясков на границата на наказателното поле, само че стреля около вратата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР