Пловдивският тенисист Димитър Кузманов излезе с емоционален пост след отличното

...
Пловдивският тенисист Димитър Кузманов излезе с емоционален пост след отличното
Коментари Харесай

Родният тенис е разтърсен от анонимна статия във Фейсбук

Пловдивският тенисист Димитър Кузманов излезе с прочувствен пост след отличното показване на нашите момчета на първия екипен шампионат в Сидни ATP Cup. Там Мико, Григор Димитров и компания завоюваха две победи в групата и записаха една загуба и в последна сметка се подредиха на 9-о място от 24 тима, което е ужасно показване за родния мъжки тенис. Повод за изблика на Мико стана анонимна публикация, която плъзна из Facebook. В нея се твърди, че българската федерация е отказала покана за присъединяване, защото не желала да заплаща разноските на нашите в Сидни, та се наложило Григор да ги поема персонално.

" Хора! Преди ден написахме с основни букви името си в историята на българския тенис и спорт! Завършихме на 9-о място на Световното състезание, като единствено малшанса ни лиши да излезем от групата, макар че завършихме с 2 победи от 3 мача! През тези 14 дни цяла България беше обединена! Такава каквато постоянно съм желал да бъде! Хората не спяха, плакаха и изживяваха триумфа като техен персонален! Защо желаете да ни отнемете всичко това?? Не единствено на нас, само че на всички българи!! Бъдете горди от това, което направихме! Това беше за всички вас... ", написа Мико, а постът му получи доста позитивни мнения, поддръжка и поздравления.

Президентът на родната тенис федерация Стефан Цветков също взе отношение по анонимната публикация: Много низък заплатен fake news за " отказаната " покана от БФТ за ATP Cup. Гледам, че доста другари дори са се хванали. Потресен съм и отчаян, тъй като се разбра от кое място идва и тъй като фокусът би трябвало да е върху това по какъв начин да помогнем на бъдещото потомство в тези тежки условия. Явно целят дребното хора, които оказват помощ и работят за оцеляването на БФТ и Тениса, да се откажат, написа той във Facebook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР