Пловдивският районен съд разпореди да бъде обявена за общодържавно издирване

...
Пловдивският районен съд разпореди да бъде обявена за общодържавно издирване
Коментари Харесай

Издирват изчезнала проститутка

Пловдивският областен съд разпореди да бъде оповестена за общодържавно търсене Камелия Найденова, заяви Plovdiv24.bg.

Въпросната дама е упрекната за закононарушение по чл.329, ал.1 от Наказателен кодекс, за това, че в интервала от 11.01.2018 година до 06.07.2018 година в Пловдив е получавала нетрудови приходи по забранен и аморален метод - посредством проституция. Днес за втори следващ път не бе даден ход на делото, защото Камелия е неоткриваема.

Тя неведнъж е търсена на адрес на улица " Братя Шкорпил " в Пловдив, само че съгласно домоуправителя на кооперацията такова лице изобщо не живее там. Освен това Камелия е търсена безрезултатно и в родното си село в област Монтана, а единствената ѝ родственик (нейна леля) твърди, че от 3 години не я е виждала и няма никаква връзка с племенницата си. Адвокатката на подсъдимата също призна, че няма връзка с нея, защото никой не отговарял на оставения телефонен номер.

Поради тази причина арбитър Милена Георгиева реши да промени мярката за неотклонение на Камелия Найденова от подписка в задържане под стража. Съдът ще изиска информация от Национална агенция за приходите дали подсъдимата има вероятно трудов контракт, както и информация от мобилната компания по отношение на платени фактури по контракт за телефонни услуги.

Следващото съвещание по делото бе планувано за 25 октомври от 10.00 часа. То може да тръгне и без подсъдимата, само че едвам откакто изтече постановеният период за общодържавното търсене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР