Пловдивският районен съд остави в ареста с мярка "задържане под

...
Пловдивският районен съд остави в ареста с мярка "задържане под
Коментари Харесай

Оставиха в ареста стрелеца от пловдивската болница

Пловдивският областен съд остави в ареста с мярка "задържане под стража " 53-годишният стрелец от пловдивската болница.
Съдията се стимулира с това, че той може да извърши друго закононарушение, в случай че остане на независимост. Според съдията и прокурора, двете закононарушения, в които е обвиненен са тежки и умишлени.
Едното е опасност с ликвидиране на чиновниците на реда, а другото е за нанесена междинна телесна щета на брачната половинка му. Според съдията Методи Антонов, той е направил закононарушението съзнателно, тъй като е бил въоръжен. Адвокатката му сподели, че той има заболяване и е добре да бъде с по-лека мярка.
А самият той сподели: "Апелиран към уважаемия съд да бъде благосклонен поради постъката ми, която е осъществена в афектирано положение ".
Той добави, че поради неприятното му здравословно положение и липсвата на финансови средстава моли за мярка "подписка ", защото трябвало да си направи ядрено-магнитен резонанс и биопсия за рак на простата. Той считал да търси средства от роднините си.
Мярката не е дефинитивна, тя може да бъде обжалвана в 3-дневен период пред съда. Ако това стане - на 11 февруари ще се гледа жалбата.
Припомняме, че на 31 януари той нахлу в частна болница в Пловдив и атакува някогашната си брачна половинка с оръжие. Веднага по-късно регионът на болничното заведение беше в отцепен, а потърпевшата 58-годишна жена бе откарана незабавно в болница, където е оставена за лекуване, без заплаха за живота й.
Впоследствие в болница за обзор бе откаран и брачният партньор й, защото при обезвреждането му от служителите на реда, бе ударен в главата. На брифинг прокуратурата тогава заяви, че мъжът е отишъл квалифициран в болничното заведение, като носел в себе си два револвера - газов и пневматичен, а също електрошок и нож.
Оказа се, че той е някогашен охранител, а съгласно шефа на пловдивската дирекция ст. комисар Йордан Рогачев, има и криминалистични прояви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР