Пловдивският предприемач Румен Рончев, хванат вчера заради наркотици, е задържан

...
Пловдивският предприемач Румен Рончев, хванат вчера заради наркотици, е задържан
Коментари Харесай

Бившият на Мегз е задържан с 28 килограма марихуана

Пловдивският бизнесмен Румен Рончев, заловен през вчерашния ден поради опиати, е арестуван от турските управляващи в региона на Одрин. В камион на предприемача, претрупан със стока, турската полиция е разкрила 28 кг марихуана. Цената на откритото количество е близо 300 000 евро, написа trafficnews.bg.

Камионът е влезнал от България на територията на южната ни съседка. Това не е първият курс, които товарни коли на Рончев вършат до Турция. Тамошните управляващи ревизират вероятно от какъв брой време каналът е бил деен. Задържан е и водачът на камиона. Пловдивчанинът ще бъде изправен пред турски съд. Обвинението, което го чака е за трафик на опиати, а присъдата му може да бъде сред 10 и 15 години затвор.

Румен Рончев влезе в общественото пространство, поради връзката си с дизайнерката Меглена Каканашева.

В края на септември 2018 година Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка " Мерцедес G350 ". По време на следствието криминалистите се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало, че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани както братовчедът на Мегз - Петър Лесов, по този начин и стилната принцеса и новото ѝ гадже - Румен Рончев. Тримата бяха задържани дни след Нова година. Рончев прекара месеци наред в ареста, а Каканашева и братовчед ѝ бяха освободени против 10 хиляди лв..

На 15 септември магистратите сложиха завършек на сагата с откраднатото кубче след договорка с прокуратурата. Три години условно с 5 години изпитателен период получи Румен Рончев. Освен за отнемане на автомобила, транспортният необут бе наказан и за това, че е лишил непознати недвижими движимости. Модната икона Каканашева пък бе наказана на 2 години отнемане на независимост с 4 години изпитателен период. Тя бе упрекната, че съзнателно е склонила обичания си, както и братовчед си, да присвоят автомобила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР