Пловдивският полицай ст. инспектор Илиян Гвоздев е спасил живота на

...
Пловдивският полицай ст. инспектор Илиян Гвоздев е спасил живота на
Коментари Харесай

Полицай спаси припаднал първокласник

Пловдивският служител на реда ст. контрольор Илиян Гвоздев е избавил живота на първокласник през вчерашния ден. Детето е припаднало в класната стая на учебно заведение „Васил Петлешков“ през вчерашния ден в 14 часа.

Илиян Гвоздев е бил в учебното заведение с патрулния автомобил, тъй като там учат децата му. Виждайки, че здравната сестра носи детето на ръце, той се притича на помощ. Решава да не чакат извиканата кола за спешна помощ, а откарва със служебния полицейски автомобил детето и сестрата в университетската болница „Свети Георги“.

„Аз не съм воин! Това е една естествена човешка реакция и е добре всеки да е квалифициран да може да работи вярно и съответно в такива обстановки, с цел да имаме повече положителни новини“, разяснява инспекторът пред публицисти през днешния ден.

Навременната реакция на служителя на реда е избавила живота на детето, споделят от лечебното заведение.

Едно закъснение в действителност би коствало живота на детето, изясни доктор Кирил Атлиев, шеф на Спешното поделение в УМБАЛ „Свети Георги “.

Детето бе донесено на ръце от контрольор Гвоздев, без дишане и в кома, добави той и акцентира, че реакцията на инспектора и здравната сестра е била животоспасяваща.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР