Пловдивският панаир и зала Колодрума са двата варианта за превръщането

...
Пловдивският панаир и зала Колодрума са двата варианта за превръщането
Коментари Харесай

Обсъждат два варианта за полеви болници в Пловдив

Пловдивският панаир и зала " Колодрума " са двата разновидността за превръщането им в полеви лечебни заведения в Пловдив, в случай че пандемията се разрасне неудържимо, заяви   " 24 часа ". Вече се почиства най-голямата спортна зала в града и в околните дни се чака в нея по сходство на " Арена Армеец " да се организира обучение.
Успоредно са набелязани и две покои от интернационалния изложбен център. Такава процедура към този момент има във Виена, която отреди своя панаир за настаняване на заболели.
Министърът на защитата Красимир Каракачанов съобщи тази заран в ефира на Би Ти Ви, че с изключение на в София военнополеви лечебни заведения ще има в Пловдив, Варна и Русе. Той изясни, че леглата ще бъдат построени и поставяни от армията в огромните спортни зали в регионалните градове, а за реда и дисциплината ще дават отговор военните. Има и трети вид за полева болница в Пловдив, само че към този момент се пази в загадка. Към сегашния миг лечебните заведения в Пловдив и района разполагат със 7617 кревати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР