Пловдивският окръжен съд потвърди взетата от Районен съд-Пловдив мярка за

...
Пловдивският окръжен съд потвърди взетата от Районен съд-Пловдив мярка за
Коментари Харесай

Няма милост за молдовеца, разбил банкомата в Пловдив

Пловдивският областен съд удостовери взетата от Районен съд-Пловдив мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Евгени Недеалков. Той е упрекнат в това, че на 7.07.2018 година в ЖК “Тракия “ в Пловдив в клон на банка ДСК е направил кражба в огромни размери посредством разрушение на банкомат.За осъщественото от него тежко съзнателно закононарушение законът планува наказване „ отнемане от независимост “ от 3 до 15 години.

Според съда в този, въпреки извънредно ранен стадий от следствието, са налице задоволително данни, от които да се направи обосновано съмнение за това, че обвиненият Евгени Н. е съпричастен към закононарушението, за което е упрекнат.

Съдът приема, че съществува действителна заплаха обвиненият да се укрие предвид на това, че няма адрес в България, на който да обитава, а преди задържането се е подготвял да напусне страната. Според магистратите при по-лека мярка за неотклонение е налице заплаха Евгени Недеалков да извърши друго закононарушение, защото от показаната от прокуратурата информация е видно, че против него в Молдова има формирани наказателни производства.

Определението е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР