Пловдивският Окръжен съд остави за постоянно в ареста 42-годишния бивш

...
Пловдивският Окръжен съд остави за постоянно в ареста 42-годишния бивш
Коментари Харесай

Оставиха зад решетките убиеца на рейнджърката

Пловдивският Окръжен съд остави за непрекъснато в ареста 42-годишния някогашен рейнджър Светослав Каменов , упрекнат в убийството на две години по-младата от него военнослужеща  Десислава Стоянова от 61-ва Стрямска механизирана бригада в Карлово. 

Прокуратурата изиска най-тежката мярка за неотклонение за арестувания за убийството мъж . Финансови неуредици е най-вероятната причина за тежкото закононарушение , а повода - колата на дамата, която тя дала на някогашния рейнджър да ремонтира, а той продал за скраб.

Магистратите решиха, че са налице задоволително доказателства, сочещи арестувания за причинител на закононарушението. Това са протоколите за оглед на мястото, където е открит натрупа и последващият оглед, протоколи за разпит на очевидеца, който откарал потърпевшата и арестувания с товарен автомобила на 29 ноември до сграда на подсъдимия край Сопот, разпитите на служителите на реда от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи Мездра, пред които се предал и други

 Оставиха зад решетките килъра на военннослужещата Искра Койчева
Освен това, съдът счете, че съществува действителна заплаха Светослав Каменов да се укрие и да извърши закононарушение, тъй като откакто е направил убийството е минал пешком „ зелената граница “ с Гърция, откъдето се е прибрал на 7 декември и се свързал с някогашната си брачна половинка от село Зверино, а по-късно се предал на полицията. -->

Тялото на военнослужещата беше открито на 8 декември о т проверяващите в долап в дома на килъра в Сопот. Жената е била със строшен врат. Тя е в неопределеност от 30 ноември. 

Обвиняемият е взел участие в три задгранични задачи в Ирак и Афганистан като рейнджър. По първични данни той е един от потърпевшите наши военни в Кербала. Осъждан е и е престъпно проявен.

Уволнен е от армията за причиняване на злополука в пияно положение.

Светослав Каменов е направил частични признания

От 10 до 20 години затвор наказване планува законът за тежкото закононарушение. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР