Пловдивският окръжен съд остави в ареста задържаната за умишлено убийство

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста задържаната за умишлено убийство
Коментари Харесай

Пловдивският съд остави в ареста жената, убила любовника си с нож

Пловдивският областен съд остави в ареста арестуваната за съзнателно ликвидиране Марияна Пейкова . Тя бе задържана откакто наръга съдбовно с нож в корема мъжа, с който от 16 години живеели на фамилни начала.

Според съда, макар че 47-годишната жена не е осъждана до момента, има заплаха тя да извърши друго закононарушение и да се укрие , в случай че ѝ бъде наложена по-лека мярка от задържане под стража.

Изводите на съда не се трансформират от показаните от служебния бранител документи за здравословното положение на дамата и пребиваването ѝ в следствения арест не би заплашило нейното здраве.

Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг. Защитата ще продължи да упорства за домакински арест. Тезата им е, че убитият  е нападнал и дамата се защитила.

Във съдбовната вечер двамата пили чист алкохол от аптеката разбъркан с вода, защото нямали пари за водка. Следващото съвещание в апелативния съд е планувано за 4 юли.-->

За това закононарушение законодателят планува наказване от 10 до 20 години отнемане от независимост. Определението на съда не е дефинитивно и може са бъде обжалвано.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР