Пловдивският окръжен съд остави в ареста седем от деветимата задържани

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста седем от деветимата задържани
Коментари Харесай

Повечето арестувани за побоя в Асеновград остават в ареста

Пловдивският областен съд остави в ареста седем от деветимата арестувани за побоя над гребците в Асеновград, а двама освободи против парична гаранция от надлежно хиляда и 3 хиляди лв., заяви Българска национална телевизия.

Деветимата са упрекнати за хулигански прояви с особена смелост и цинимизъм, като против двама от задържаните има и обвинявания за нанасяне на междинни телесни повреди. Същевременно Районният съд в Асеновград остави за непрекъснато в ареста още двама участници в всеобщия пердах пред болничното заведение, арестувани седмица след случая. За непрекъснато в ареста остава и Петър Низамов - Перата, който по време на огромния митинг в неделя вечерта атакува оператор на Би Ти Ви.

Вчера в Асеновград се организира следващият митинг поради нападението. Протестът протече спокойно, само че по информация на Би Ти Ви минути преди края му е избухнал скандал поради опити на разнообразни групи да дефинират маршрута на шествието. Според малкия екран дребна група, чиито членове се представяли за русофили и православни патриоти, с мегафони и озвучителна уредба се пробвала да направлява шествието - призовала хората да тръгнат към постройката на общината, вместо да останат пред главния полицейски кордон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР