Пловдивският окръжен съд остави в ареста началника на сектор Охранителна

...
Пловдивският окръжен съд остави в ареста началника на сектор Охранителна
Коментари Харесай

Полицейският шеф, прикривал ”ало” измамници, остава в ареста

Пловдивският областен съд остави в ареста началника на бранш „ Охранителна полиция ” в 3-то Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Стоян Павлов е упрекнат за взимане на рушвет, откакто изискал такса „ спокойствие” от телефонни измамници, заяви Фокус. Стоян Павлов авансово е бил известен, че групата за телефонни измами готви удар на територията на Пловдив. След като отмъкнали от жертвата си 1300 лв., бандитите се срещнали с полицейския началник, с цел да му дадат 300. Срещата им е запечатана от улична камера.

Според съдията има заплаха Павлов да се укрие, да извърши друго закононарушение и да влияе върху очевидците по делото и затова мярката „ задържане под стража” остава най-адекватна за него. По думите на съдията от свидетелските показания и събраните доказателства по делото излиза наяве, че е несъмнено Стоян Павлов е направил закононарушенията, в които е упрекнат.

Съдията посочи, че има сходство сред снимковия материал и показанията на очевидците и излиза наяве, че е взет рушвет под формата на пари в цигарена кутия, като се опровергава изказванието на бранителя на обвинения адв. Красимир Елдъров, че полицейският шеф се е срещнал с един от телефонните измамници, с цел да разясняват публикация за автомобил.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР