Пловдивският лекар Петър Влахов, който в понеделник нанесе побой на

...
Пловдивският лекар Петър Влахов, който в понеделник нанесе побой на
Коментари Харесай

Лекарят, набил адвоката си в Пловдив, с още две обвинения

Пловдивският доктор Петър Влахов, който в понеделник нанесе побой на бракоразводния си юрист Васил Джостов, е разследван за още две закононарушения.

33-годишният анестезиолог е упрекнат в закана за ликвидиране на брачната половинка си и за нарушение на ограничаваща заповед, издадена по закона за отбрана от домашно принуждение. Това се разбра в Районния съд в Пловдив при разглеждане на мярката за неотклонение на доктора.

Прокурор Любомира Вулджева изиска той да остане за непрекъснато в ареста, като го дефинира като " лице с висока степен на социална заплаха ".

На 12 ноември т.г. лекарят нахлул в адвокатската фирма на юрист Джостов и го нападнал със самурайско оръжие - шурикен, като обвинил, че има интимни връзки с към момента законната му брачна половинка. " Не знам по какви канали клиентът ни е получил тази информация, само че сега жена му живее с различен юрист и евентуално желае по-скоро да се разведе, с цел да се събере с новия си обичан ", съобщи защитничката на лекаря Зоя Тошкова.

Тя акцентира, че обвиняването за закана на ликвидиране е било повдигнато на доктор Влахов, ден след случая в адвокатската фирма.

" А брачната половинка на Влахов е подала тъжба, в която твърди, че й се е заканвал да я ликвидира преди 4 месеца. Защо прокуратурата не е подхванала дейности до момента ", сподели юрист Тошкова.

Тя настоя за по-лека мярка за неотклонение. По думите й " Д-р Влахов не е звяр, а естествен, неверен човек, като всички нас ".

Самият анестезиолог уточни, че се срами от постъпките си: " Искам да завърши тази сага, в която се трансформира разводът ми и да подредя живота си ", съобщи той.

Съдът го остави за непрекъснато зад решетките.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР