Пловдивският Ботев привлече в редиците си Антонио Вутов. Жълто-черният клуб

...
Пловдивският Ботев привлече в редиците си Антонио Вутов. Жълто-черният клуб
Коментари Харесай

Ботев се подсили с Вутов за дербито

Пловдивският Ботев притегли в редиците си Антонио Вутов. " Жълто-черният " клуб подписа контракт за прехвърлянето на 22-годишният нападател с италианския " Удинезе ", с който закупи правата върху футболиста.
 Феновете на пловдивското дерби да си носят кибрит  Левски пробва да задържи Антонио Вутов  Вутов избави Левски от срам против Гълъбово  Нов пост за Антонио Вутов в Левски - преводач
Контрактът на Вутов с Ботев е за период от 2 години и изтича на 30.06.2020 година Международният трансферен документ бе изпратен от италианската футболна асоциация в БФС и новото попълнение на " канарчетата " ще бъде разполагаем на треньорския щаб още за градското дерби против Локомотив.

Антонио Вутов има 17 мача и 7 гола с жълто-черния екип от първия си престой в Ботев. Младежкият национал на България бе притеглен чартърен при започване на 2017 година и стана част от отбора, завоювал Купата на страната през май същата година, като даже съумя да запише името си в клубната история с попадението си против Лудогорец във финала.

Вутов се връща в Ботев след един несполучлив сезон в родния Левски, който приключи с оскърбление, когато футболистът разбра, че клубът няма да разчита на него малко преди първите есенни мачове.

Дербито на Пловдив от 5-ия кръг в шампионата на Първа професионална лига ще се играе на следващия ден от 18:30 ч. в базата на " канарчетата " в Коматево.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР