Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook с цел

...
Пловдивският апелативен съд създаде своя страница във Facebook с цел
Коментари Харесай

Пловдивският Апелативен съд влезе във Фейсбук

Пловдивският апелативен съд сътвори своя страница във Фейсбук за осведоменост и повишение доверието на жителите в правосъдната система. Чрез издание на информация за активността на съда в обществената мрежа ще се помогне за създаване и повишение на правната просвета на жителите, както и одобряване престижа на институцията.

Името на профила е „ Апелативен съд – Пловдив “ и той е публичен за всички консуматори на обществената мрежа във Фейсбук.

„ На страницата ще публикуваме известия за идни събития, както и информация за настоящи каузи, обсъждани от съда. Ще публикуваме в аудио формат правосъдната графа „ Темида “, която се излъчва всеки втори и четвърти петък от месеца по Дарик радио, както и новините от него при гостуването на съдии от Апелативния регион “, оповестиха чиновниците на Темида.

Председателят на Апелативен съд – Пловдив Магдалина Иванова пожела триумф на новото начинание във Фейсбук и изрази вяра, че посредством потреблението на този тип връзка, обществеността ще се запознае от близко с работата и множеството начинания на съда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР