Пловдивският апелативен съд промени условната присъда на 68-годишната Иванка Ройдова

...
Пловдивският апелативен съд промени условната присъда на 68-годишната Иванка Ройдова
Коментари Харесай

Иванка Ройдова получи ефективна присъда за поръчителство на убийство

Пловдивският апелативен съд промени условната присъда на 68-годишната Иванка Ройдова с ефикасна., заяви кореспондентът на bTV в района.

Възрастната жена ще лежи в пандиза 3 години за това, че е подготвяла убийството на родния си брат и на цялата му фамилия.
3 години условно за Иванка Ройдова, поръчала убийството на брат си и наследниците му Тя ще апелира присъдата пред Апелативния съд в Пловдив
Преди 9 месеца пловдивският областен съд осъди Иванка Ройдова на 3 години условно с 5 години изпитателен период. Днес – след четенето на присъдата от апелативните магистрати, 68-годишната жена беше арестувана под стража. Досега мярката ѝ беше „ подписка”.

През 2016 година Ройдова потърсила контакт с професионални убийци, които да убият нейния по-възрастен брат и цялото му семейство, в това число брачната половинка, дъщерята, зетя и двете невръстни внучета. Мотивът за тежкото закононарушение е завещание от Америка, оставено от бащата на Ройдова.

Тя възнамерявала отвличането на брат си и принуждаването му да подпише контракт, с който трансферира цялото завещание на нея. След това той е трябвало да бъде погубен със свръхдоза инсулин. Убийството на петимата други наследници Ройдова възнамерявала да стане по едно и също време на няколко дни по-късно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР