Пловдивският апелативен съд потвърди решение на Окръжен съд – Пловдив

...
Пловдивският апелативен съд потвърди решение на Окръжен съд – Пловдив
Коментари Харесай

Апелативният съд в Пловдив потвърди присъдите на четирима обвиняеми за трафик на наркотици

Пловдивският апелативен съд удостовери решение на Окръжен съд – Пловдив за ефикасни присъди на четирима мъже, упрекнати в трафик на опиати. За откриване на случая измежду тях са били внедрени двама полицейски чиновници под прикритие. Това оповестиха от пресцентъра на Съдебна палата – Пловдив.

Подсъдимите са приети за отговорни в това, че през ноември и декември 2016 година в Харманли, София и автомагистрала „ Тракия “, без съответно позволение са държали за разпространяване каптагон и амфетамини. Задържани са на 20.12.2016 година край бензиностанция на автомагистралата, когато е трябвало да доставят наркотично вещество на обща стойност 260 000 лв..

На подсъдимите Л.С. и Ю.М. са наложени санкции от по 7 година отнемане от независимост и санкции по 20 000 лв.. На Л.Ш. и И.С - по 6 години отнемане от независимост и санкции по 20 000 лв.. Апелативните съдии не почетоха жалбите на четиримата против избраните им санкции. Според тях намаляването на наказванията, за което се упорства в жалбите им, няма да подхожда на тежестта на осъщественото от тях действие.

Решението предстои на обжалване пред Върховния касационен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР