Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Пазарджишкия окръжен съд и

...
Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Пазарджишкия окръжен съд и
Коментари Харесай

Пловдивският съд остави в ареста мъж, хванат с марихуана за 5 000 лева

Пловдивският апелативен съд удостовери определение на Пазарджишкия областен съд и остави в ареста 41-годишния К.С. от село Левски. Той е упрекнат в държане на наркотични субстанции за разпространяване. Задържан е на 30.05.2018 година с 845 грама марихуана на стойност над 5 000 лв..

Пловдивските магистрати отхвърлиха жалбата му за смяна на мярката за неотклонение от " задържане под стража “ в по-лека, като показаха, че съгласно доказателствата, той е държал близо кг марихуана. Твърдението, че опиатът е бил за персонални цели и го е приемал за лекуване, не се потвърждава досега, защото назначената съдебно-медицинска експертиза към момента не е направена.

Престъплението, в което е упрекнат К.С., е осъществено в изискванията на рисков рецидив, защото той е съден 6 пъти до момента. Според съда в случай че подсъдимият излезе на независимост, има заплаха да се укрие поради съпротивата, която е оказал при задържането му.

Досъдебното произвеждане против К.С. е на финала си и към този момент няма учредения за смяна на мярката за неотклонение, постановиха магистратите от Пловдивския апелативен съд. Решението е дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР