Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд – Пловдив,

...
Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд – Пловдив,
Коментари Харесай

Ето какво решиха за единия от задържаните за напрежението в Столипиново

Пловдивският апелативен съд удостовери определение на Окръжен съд – Пловдив, с което на 1.02.2019 година е взета най-тежката мярка за неотклонение  " задържане под стража “ по отношение на Виктор Янков /на 43 г./. Останалите двама подсъдими по същото дело Руслан Йосифов /на 40 г./ и Георги Костадинов /на 51 г./ не са обжалвали ограниченията си и остават в ареста. Срещу всеки от тримата е повдигнато обвиняване за държане на 483,32  грама хероин - закононарушение по член 354а, ал.1 пр.1 вр. член 20 ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Според съда, от доказателствата по делото и извършените разпити на очевидци,  може да се направи обосновано съмнение, че Янков е направил закононарушението, в което са упрекнат.

Апелативните магистрати одобриха, че липсва заплаха Янков да се укрие, само че считат, че съществува действителна заплаха да извърши закононарушение при мярка, друга от задържане под стража. Съдът регистрира водещата роля на Янков по превозване на наркотичните субстанции, които са в огромно количество и на висока стойност. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР