Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд - Пловдив

...
Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд - Пловдив
Коментари Харесай

Ето какво се случи с 15-годишния от Пловдив, който изнасили зверски момиче със 7 свои авери

Пловдивският апелативен съд удостовери позволената от Окръжен съд - Пловдив европейска заповед за арест по отношение на 15-годишния И.М. Той е търсен от прокуратурата в немския град Вупертал по обвиняване в обезчестяване и блудствени дейности в съучастничество с други лица на малолетно момиче, станало на 21.04.2018 година в град Фелберт.   

Съдът одобри, че настояването на немските управляващи е основателно и дава отговор на условията на закона. В eвропейската заповед за арест на И.М. е посочено, че съгласно немското законодателство се касае за тежък случай на полова корист над деца, осъществена групово от няколко лица. Също по този начин е записано, че плануваното съгласно използвания за малолетни лица закон в Германия, оптималното наказване за осъществените закононарушения е отнемане от независимост до 10 години. Решението на Апелативния съд е дефинитивно. 

Пред Блиц разследващ обясниха, че 15-годишн юноша е ром от Пловдив, дружно с свои другари от Германия неведнъж са изнасилвали момиче. Съдът в града под тепетата ще екстрадира пловдивчанинът в Германия, където ще бъде съден дружно със съучастниците си.

На 12 юни се разбра, че осем момчета от България са изнасилили брутално 13-годишна. За похлупак снимаха всичко на телефон.

Гнусното закононарушение е осъществено на 21 април тази година в град Фелберт, Северен Рейн-Вестфалия.Тогава 13-годишното момиче, дружно със своя другарка, е на открит публичен басейн, където са и групата български жители. Те закачали девойките. По-късно пресрещат в гората едното от тях, двама от групата я изнасилват неведнъж, а останалите снимат с телефоните си. Жена, която минавала инцидентно оттова, се притекла на помощ и повикала полицията.

Само ден по-късно шестима от българските пишлигари бяха задържани, а в това време се разбра кой е избавил жертвата им.

Блудствените дейности на нашенците провокираха същинска вълна на яд в Германия. Заради което крайната популистка партия " Алтернатива за Германия " стартира акция против България, поради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР