Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд-Пловдив европейска заповед

...
Пловдивският апелативен съд потвърди допуснатата от Окръжен съд-Пловдив европейска заповед
Коментари Харесай

Предаваме на Германия и последния от българските младежи, изнасилили групово момиче

Пловдивският апелативен съд удостовери позволената от Окръжен съд-Пловдив европейска заповед за арест по отношение на 15-годишния И.М., търсен от прокуратурата във Вупертал, Германия, по обвиняване в обезчестяване и блудствени дейности в съучастничество с други лица на малолетно момиче. Съдът одобри настояването на немските управляващи за основателно и законосъобразно, съобщи БГНЕС.

Според законодателството на Германия, става дума за тежък случай на полова корист над деца, осъществена групово от няколко лица, а плануваното наказване по отношение на малолетни причинители, е отнемане от независимост до 10 години.

Днешното решение на Пловдивски апелативен съд предава на немските управляващи последния, осми обвинен за закононарушението, осъществено на 21 април тази година в град Фелберт, Северен Рейн-Вестфалия.

Тогава 13-годишното момиче, дружно със своя другарка, е на открит публичен басейн, където са и групата български жители. Те закачали девойките. По-късно пресрещат в гората едното от тях, двама от групата я изнасилват неведнъж, а останалите снимат с телефоните си. Жена, която минавала инцидентно оттова, се притекла на помощ и повикала полицията.
Шестима от осемте обвинени са били арестувани незабавно, двама съумяват да се върнат в България . В четвъртък, 18 август, след сходна европейска заповед в Германия е върнат единия от двамата, следва да се върне и последният. Той е 15-годишен и е пътувал за България с родителите си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР