Пловдивските състезатели, които се отличиха на младежката олимпиада в Буенос

...
Пловдивските състезатели, които се отличиха на младежката олимпиада в Буенос
Коментари Харесай

Пловдив награди своите шампиони

Пловдивските състезатели, които се отличиха на младежката олимпиада в Буенос Айрес, получиха награди от община Пловдив. Това стана при започване на днешната сесия на Общинския съвет.

Лично кметът Иван Тотев награди олимпийската ни шампионка в тройния скок Александра Начева. Освен нея, грамоти и дарове от общината получи и Кирил Киров, който стана първенец по пукотевица с револвер. Грамоти получиха и треньорите на състезателите. За положителното показване награди получиха още плувкинята Диана Петкова и младата вяра в стрелбата Пламен Емилов.

Представянето на България в влиятелния конгрес бе извънредно сполучливо и нашите състезатели завоюваха 5 златни, 3 сребърни и 2 бронзови .

" Всички тези триумфи костват доста ограничения и старания. Благодарим на нашите учители, че ни влизат в състояние и съумяваме да съвместим учебното заведение с тренировките и надпреварите. Една седмица ще почивам и стартирам да се сготвям за надпреварите на закрито. Мисля и за олимпиадата в Токио ", сподели след награждаването златнoто ни момиче Алекс Начева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР