Пловдивските родители излязоха на протест срещу насилието в детските ясли,

...
Пловдивските родители излязоха на протест срещу насилието в детските ясли,
Коментари Харесай

Пловдивските родители казаха НЕ на насилието в ясли, градини и училища

Пловдивските родители излязоха на митинг против насилието в детските ясли, градини и учебни заведения, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Дъждът не уплаши десетки майки и бащи, които разпънаха жива верига пред постройката на Община Пловдив, мнозина бяха довели и децата си. 
Освен против насилието и твърдо за слагане на камери за видеонаблюдение в детските заведения, родителите настояха и за мандатност на шефовете. 
"Това ще им даде опция да бъдат предприемчиви и инициативни ", показа Васил Николов - родител и уредник. По думите му в момента, добере ли се един шеф до поста, то той знае, че ще бъде там до пенсия и няма никакъв тласък да развива съответната институция. 
"Много от тях се държат като феодали, държат се зле с учители, родители и възпитаници. Това е нещо, което ще се избегне, в случай че даденият човек знае, че след 4 години още веднъж отива на конкурс. Освен това ще назначава положителните, а не комфортните учители. В момента за добър преподавател се смята този, за който не се е чуло нищо през цялата му кариера, по-добре да замита и прикрива проблемите, в сравнение с да се изправя против тях ", споделя още той. 
А в противен случай - модерният метод на ръководство изисква колективът, отпред с шефа, да се бори с проблемите, да търси решения с общи сили. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР