Пловдивските полицаи разкриха нелегален цех за преработка на отпадъци от

...
Пловдивските полицаи разкриха нелегален цех за преработка на отпадъци от
Коментари Харесай

Разбиха нелегален цех за обработка на пластмаса в Пловдив

Пловдивските служители на реда разкриха незаконен завод за преправка на боклуци от пластмаса, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

При взаимна акция на чиновници от отдел “Икономическа полиция ”, пловдивската дирекция на ДАНС и Регионалната ревизия по околната среда и водите било намерено работно помещение, в което се мелят закачалки за облекла и макари. 
 ОДМВР-Пловдив
В цеха, който се намирал на Рогошко шосе, южно от входа на тютюневата фабрика “Юрий Гагарин ”, са открити самоделна мелачна машина и екструдер, кантар и 38 броя чували, всеки от които е съдържал по 25 кг гранулат. На мястото са били и двама служащи, без документи за идентичност и без данни за компания.
 ОДМВР-Пловдив-->
Извикан е автопатрул от Трето районно управление (на МВР) и на служащите са формирани 2 акта по Закона за българските персонални документи.



Съставени са констативни протоколи за активността на цеха
, а чиновници от Регионална инспекция за опазване на околната среда ще наложат два акта на притежателите по Закона за ръководство на отпадъците.
 ОДМВР-Пловдив
Работното помещение е затворено с наставление от екоинспекцията. Предстои да бъдат сезират органите на Национална агенция за приходите и Инспекцията по труда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР