Пловдивските киномани ще имат възможност да се срещнат с актьорите

...
Пловдивските киномани ще имат възможност да се срещнат с актьорите
Коментари Харесай

Българският филм "Привличане" тръгва по кината от утре

Пловдивските киномани ще имат опция да се срещнат с актьорите от най-новия български филм "Привличане ".

На 23 февруари от 16.45 часа пред кино "Арена " ще бъдат Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Радина Боршош, Живко Симеонов, Луиза Григорова-Макариев. Това оповестиха от фирмата-разпространител. Поводът за звездната инвазия в Пловдив е, че на този ден "Привличане " излиза на киноекраните в цялата страна. Но единствено пловдивчани ще могат да получат подписи, да се снимат и да поговорят с артистите още в първия ден.

Според сюжета, чийто създатели са Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов, актьорите влизат в кожата на учители в елитно частно учебно заведение, където би трябвало да се оправят освен със своите проблеми, а и с тези на учениците, само че и с вътрешните интриги, които плъзват из коридорите на гимназията. Яна Маринова е в ролята на младата учителка по история Лора Ангелова, изправена пред тежката задача да даде верния образец на своите възпитаници, само че и да устои на манипулативната си колежка Великова /Койна Русева/, с която спорят за директорското място.

"Привличане " е дебют на Яна Маринова и като продуцент в съдружничество с Башар Рахал. Актьорите се доверяват за режисурата на Мартин Макариев, който зад тила си има сполучливите планове "Под прикритие ", "Дървото на живота " и "Вила Роза ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР