Пловдивските дигитални агенции Tendrik и SEOMAX обявиха своето официално сливане

...
Пловдивските дигитални агенции Tendrik и SEOMAX обявиха своето официално сливане
Коментари Харесай

Пловдивските дигитални агенции SEOMAX и Tendrik обявиха официалното си сливане

Пловдивските цифрови организации Tendrik и SEOMAX оповестиха своето публично обединение на 4 февруари 2019 година По този метод те ще образуват една от най-големите компании в този бранш у нас. Решението на притежателите на две от най-изявените организации от града под тепетата е на родния пазар да оперират под марката SEOMAX, а Тendrik да се резервира като бранд за интернационалните клиенти.

„ През последните години, положителните образци за сполучлив бизнес в Пловдив се усилиха, а градът под тепетата стана привлекателно място за вложители от близо и надалеч, които взеха решение да осъществят концепциите си точно в остарелия Филипополис или да разширят активността си, избирайки античния град. В частност цифровият маркетинг, онлайн рекламата и оптимизацията за търсачки много се развиха като услуги в града. Редица пловдивски компании и експерти са измежду основните играчи в този пазар на национално равнище. Сливайки нашите две компании, ние имаме за цел да създадем една от най-силните български цифрови организации, разпознаваема и на интернационално равнище “, разяснява Петър Дяксов, създател на Tendrik.



И двете компании започват активността си през 2015 година, а техните притежатели Петър Дяксов и Любомир Атанасов паралелно развиват екипите си, целейки да оферират допустимо най-хубави цифрови услуги. Това включва основаването на уеб уеб сайтове, редизайн на към този момент съществуващи уеб сайтове и онлайн магазини, дизайн, брандинг, цифров маркетинг и реклама. Превръщайки се във водещи уеб организации в Пловдив, те вземат решение да надскочат себе си и обединяването на компании се появява като съответстваща концепция. След известно разискване, решението е взето и към този момент SEOMAX и Tendrik оперират като едно цяло.

Атанасов и Дяксов споделят, че единственото терзание, което са имали, е по отношение на сработването на екипите, само че то бързо е отшумяло. В момента SEOMAX работи с екип от близо 20 души, обособени на отдели за уеб разработка, дизайн, цифров маркетинг, SEO, продажби и несъмнено, акаунт мениджмънт. Наемането на нови хора към този момент е почнало и компанията е в развой на избиране на подобаващите фрагменти.

От SEOMAX са безапелационни, че са конкурентноспособни на най-големите организации в сектора и не крият упоритостта си, че целят до две години да работят с водещи интернационалните марки.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР