Пловдивските адвокати имат избори на 26 януари. Те ще гласуват

...
Пловдивските адвокати имат избори на 26 януари. Те ще гласуват
Коментари Харесай

Адвокатите в Пловдив си избират нов шеф

Пловдивските юристи имат избори на 26 януари. Те ще гласоподават за ново управление на Пловдивската адвокатска гилдия (ПАК). Ако не съумеят от първия път, балотажът ще се организира на идващия ден, 27 януари.

Кандидатите за ръководител на ПАК са двама - юрист Зоя Тошкова и юрист Иван Демерджиев. Адвокат Тошкова беше зам.-председател на ПАК през последните 3 години, когато неин ръководител бе юрист Стефан Левашки. Адвокат Иван Демерджиев пък беше секретар на колегията.

Двамата претенденти са разгласили своите стратегии и екипите, с които ще работят, в случай че победят, на фейсбук страницата на Пловдивската адвокатска гилдия.

Защитниците под тепетата чакат с неспокойствие изборите, тъй като огромна част от тях се надяват на действителни промени в личното си статукво и организацията на работа. Досегашният ръководител юрист Левашки няма желания кой от претендентите да победи, тъй като почита и двамата - за това приказва фактът, че ги беше поканил в личния си екип и работеха дружно с него през последните 3 години.

Адвокатите, членове на Пловдивската адвокатска гилдия, варират сред 1200 и 1300.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР