Пловдивски вандали за пореден път упражниха яростта си върху спирка

...
Пловдивски вандали за пореден път упражниха яростта си върху спирка
Коментари Харесай

Келеши се упражняват върху автобусна спирка край „Метро“ – потрошиха я за 7-ми път!

Пловдивски вандали за следващ път упражниха яростта си върху спирка в ЖР „ Тракия ”. Това е седмото посегателство върху оборудването, намиращо се на бул. „ Санкт Петербург ”, като то неведнъж е реставрирано, само че ориста му явно е да бъде в окаяно положение
Прочетете още
Спирката е една от употребяваните в квартала поради комерсиалните обекти до които се намира, само че към този миг тя е изпочупена до основи. Осветлението, което е предопределено за късните часове също е прекратено, а пловдивчани недоволстват от този факт. 

Този път обаче мястото за изчакване на рейсове няма да бъде реставрирано толкоз бързо, а повода за това е, че се изчаква слагането на камери от най-ново потомство, които ще имат и лицево различаване за предварителна защита на престъпността и противообществените прояви. До тогава спирката ще остане в това положение, с цел да не стане поредна жертва на безумието на някои пловдивчани.

Техническото задание за публичната поръчка се изготвя, а по-късно тя ще бъде пусната, съобщи преди време зам.-кметът по сигурността Йордан Ставрев. Поръчката за огромно създаване на видеонаблюдение евентуално ще бъде на инженеринг. В нея ще се заложи и центъра за наблюдаване, като ще се интегрират и всички останали общински камери.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР