Пловдивски студенти ще съдействат на МВР и прокуратурата при провеждане

...
Пловдивски студенти ще съдействат на МВР и прокуратурата при провеждане
Коментари Харесай

Пловдивски студенти дават рамо на полицията и прокуратурата ...

Пловдивски студенти ще спомагат на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата при осъществяване на дейности по следствия - оглед, претършуване, изземване, различаване и така нататък, за които е належащо наличието на поемни лица.

Прокурори от Районната прокуратура поддържаха присъединяване на 45 студенти по право от ПУ „ Паисий Хилендарски “ в самодейност по план „ Корпус на поемните лица “ към „ Клуба на криминалиста “ в града под тепетата. Това стана на взаимна среща във висшето учебно заведение, на която участваха районният прокурор областен прокурор на гр. Пловдив и Чавдар Грошев, заместникът му Атанас Илиев, шефът на пловдивската полиция ст. комисар Васил Костадинов, Чавдар Киров, шеф на Окръжна следствена работа към Окръжната прокуратура, Светла Пендова, началникът на отдел,,Разследване ”  към към ОДМВР, доцент доктор Даниела Дончева, декан на Юридическия факултет, проф. д.ю.н. Йонко Кунчев, учител по криминалистика, както и студенти от университета. 



„ Познавам множеството от младежите, които се включват в самодейността, тъй като те се студенти в Юридическия факултет, в който преподавам. Това ще е доста потребно за тях и бъдещата им работа, без значение в коя сфера на правото се насочат “, сподели районният прокурор Чавдар Грошев.  На всички участници беше връчен,,Наръчник на поемното лице ”, както и значка. 



,,Клубът на криминалиста ” e основан през февруари 2021 година и сега има 200 членове - студенти, педагози, психолози, обществени служащи, движимости лица, чиновници на държавна и общинска администрация и публицисти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР