Пловдивски шофьор озверя защото колега го пререди на една от

...
Пловдивски шофьор озверя защото колега го пререди на една от
Коментари Харесай

Мъж озверя – блъска и псува заради пререждане на евтина бензиностанция

 Пловдивски водач озверя тъй като сътрудник го пререди на една от евтините бензиностанции на Рогошко шосе, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Мъжът почнал да блъска по колата на другия водач, а след това отворил вратата на непознатата кола отправил неприлични думи към лидера и брачната половинка му, която също била вътре.

Случката е от предходната събота. Към 8 сутринта пострадалият водач решил да капне евтина газ на бензиностанция " Лайт Газ “. Той карал лек автомобил " Нисан Примера “, а с него пътувала и брачната половинка му. Мъжът забелязал сив пасат, в който нямало никой. Немското возило било паркирано малко преди зоната за зареждане.

След като известно време никой не пристигнал при автомобила, пострадалият го заобиколил и спрял до колонката. В този миг обаче от бензиностанцията излязъл нарушителят, който се доближил към " Нисана " и почнал да крещи " Ти за какво ме пререждаш бе, а? “.

Пострадалият се опитал да организира диалог с нарушителя, само че той траял да се държи превъзбудено, да вика, да обикаля автомобила, като нанесъл няколко удара с ръка по стъклата колата. Секунда по-късно отворил шофьорската врата за разпра и отправил към пътуващите обидни думи, които повторил няколко пъти. В резултат на последното брачната половинка се обадила на полицията.

Пристигнал екип на Трето районно управление (на МВР). Униформените задържали нарушителя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР