Пловдивски шофьор отнесе 100 лв. глоба за превишение на скоростта.

...
Пловдивски шофьор отнесе 100 лв. глоба за превишение на скоростта.
Коментари Харесай

Закрита фирма спаси столевката на пловдивски шофьор

Пловдивски водач отнесе 100 лева санкция за превишение на скоростта. Мъжът зад кормилото на мерцедес бил засечен в нарушаване по ул. " Васил Левски " в града под тепетата. Полицейската камера засякла, че скоростта на колата му е 75 км/ч при разрешени 50 км/ч. Последвал електронен фиш. Тъй като съгласно справката на полицията колата била фирмена, електронният фиш бил адресиран до управата.  

От компанията обжалвали с стоманен претекст. Преди датата на осъществяване на нарушаването, има правосъдно решение, с което е оповестена неплатежоспособност и изтриване на търговеца от комерсиалния указател. В този случай санкционираният водач не бил част от компанията поради, че все още на снимане с полицейската камера тя не е съществувала. 

" По посочените съображения следва да се одобри, че погрешно жалбоподателят е притеглен към административнонаказателна отговорност и електронния фиш следва да бъде анулиран ", се споделя в решението на магистратите. То предстои на обжалване пред Административния съд в града под тепетата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР