Пловдивски шофьор на голф сътвори истински екшън тази сутрин на

...
Пловдивски шофьор на голф сътвори истински екшън тази сутрин на
Коментари Харесай

Екшън на прелез в Пловдив - шофьор скочи на кантонера

Пловдивски водач на голф сътвори същински екшън тази заран на прелез в Пловдив, научи Марица.бг. Инцидентътъ е станал малко преди 9 ч. на бариерата на бул. „ Копривщица “ и бул. „ Свобода “ в междугарието Централна гара – Филипово.

Според първичните данни при налбижаването на влака се задействали бариерите, при което в последния миг под тях опитал да се провре Фолксваген Голф. Той обаче съумял да „ излъже “ единствено първата и по този начин колата му останала заклещена сред двете бариери. Влакът минал на косъм от колата, само че без да я засегне.

Железопътният капан очевидно вбесил водача Юри Н. Той оставил колата си и нахлул в стаята на прелезопазача Ангел Георгиев. Там вдигнал скандал на служителя, като в яда си даже счупил служебния телефон на железничаря. Успял да вземе и персоналните му документи.

При екшъна се е наложила намесата на чиновници на жандармерията и Второ районно. От пловдивската полиция потвърдиха за случая, като обявиха, че занапред ще се обясняват събитията към него.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР