Пловдивски рецидивист ще лежи три денонощия в ареста, след като

...
Пловдивски рецидивист ще лежи три денонощия в ареста, след като
Коментари Харесай

Мъж хвърли камък по дама, отказала му секс

Пловдивски рецидивист ще лежи три денонощия в ареста, откакто хвърли камък по жена, която отказала неприличното му предложение, заяви Plovdiv24.bg. Решението е на пловдивския областен съд.

Драматичната преживелица се разиграла към 12,00 часа на 3 декември. Тогава три дами били седнали да обядват в помещение, част от " Понеделник пазара ". Изведнъж нарушителят се доближил до мястото за ядене, изритал вратата с крайник, влезнал вътре и почнал да вика към дамите. Спрямо пострадалата употребявал неприлични думи, като заявявал и полови стремежи. За да бъде всичко ясно, с едната си ръка почнал да прави придвижвания, подчертаващи неприличните му мераци.

Жената се пробвала да го отпрати, нарушителят излязъл от помещението, взел камък от земята и замерил дамата с него, като я блъснал по ръката и от един от пръстите ѝ родословие кръв. Действията му провокирали уплах у дамите, а и у присъстващи наоколо до пазара хора.

След сигнал до полицията на мястото дошъл екип на Четвърто районно управление (на МВР). Нарушителят бил отведен в районното, където му бил формиран акт за констатиране на демонстрация на дребно безчинство.

Той бил изправен пред съда, където станало ясно, че не работи, скита, придвижва се в неприветлив и безстопанствен тип. Спрямо същия са налични многочислени полицейски регистрации, в това число за рецидивна кражба.

За действието се планува наказване до 15 денонощия " задържане в структурно звено на Министерство на вътрешните работи " или санкция от 100 до 500 лв.. Тъй като мъжът имал сходни прояви за гърба си, а и бил с висока социална заплаха, магистратите решили, че следва да бъда арестуван за период от 3 дни. Решението предстои на обжалване пред окръжния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР