Пловдивски пенсионер превърна семинар по медитация в същински екшън, предаде

...
Пловдивски пенсионер превърна семинар по медитация в същински екшън, предаде
Коментари Харесай

Бой, псувни и арести на семинар по медитация в Пловдив - slava.bg

Пловдивски пенсионер трансформира семинар по медитация в истински екшън, съобщи Plovp24.bg.

Мелето се разиграло на 13 януари, когато мъжът решил да отиде на семинара, който се провеждал в постройка на бул. "Руски “. Преди да влезе в залата, той бил посрещнат от две дами от личния състав. Едната отказала да го допусне до семинара. Това нейно държание мощно ядосало нарушителя, като същият почнал да я наскърбява с думите "кучка “ и "лъжкиня “. При зародилия спор, пенсионерът замахнал и блъснал дамата, която паднала на земята.

В постройката имало представители на частна охранителна компания. Един от охранителите възприел зародилия спор и направил забележка на нарушителя. Това в допълнение ядосало последния, който опитал да бие и служителя. Наложило се да бъде извикана полиция. В тази връзка бил изпратен патрул на Второ районно управление (на МВР). Пенсионерът почнал да блъска в гърдите и един от служителите на реда, като отправял обидни думи и по негов адрес. Агресивното държание на нарушителя наложило неговото задържане за период от 24 часа. Всички присъстващи на случая били възмутени.

Мъжът бил изправен пред съда. Магистратите решили, че следва да му наложат санкция в размер на 300 лв., защото нарушителят е в преклонна възраст, а и работил при мощно прочувствено положение.

Решението предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР