Пловдивски модел омагьоса Фики Стораро. Певецът не можа да устои

...
Пловдивски модел омагьоса Фики Стораро. Певецът не можа да устои
Коментари Харесай

Фики полудя по пловдивска красавица

Пловдивски модел омагьоса Фики Стораро. Певецът не можа да устои на магнетичните сини очи на Стелияна Иванова и даже ги нарисува с пясък, като изуми всички с гения си на художник. 

Не става въпрос обаче за невярност. Певецът към момента е бясно влюбен в половинката си Гюлджан, която напълно скоро ще го подари със наследник. Вдъхновен от Деня на влюбените, Стораро-младши представи новия си план, отдаден на онази обич, която е толкоз мощна, че не се предава пред нищо и при която всеки мирис без другия боли. Любов, водеща до полуда, изгаряща и копнееща за един-единствен взор, каквато й да е неговата цена.

Песента се споделя „ Аз измръзнах “ и е кавър на турската „ Senden Sonra “, по текст на Мариета Ангелова и аранжимент на Даниел Ганев. Видеоклипът, в който има доста постпродукция и специфични резултати, е режисиран от Георги Марков. Той демонстрира душите, желанията и възприятията, които минават през всички сезони. А Стелияна Иванова играе обичаната на Фики. 

Изненада за екипа на снимачната площадка е, че младият Стораро е добър художник и пресъздава едно към едно цялото лице на момичето, което поставя финалния кадър на минилентата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР