Пловдивски крадец постави своеобразен рекорд, като успя да обере цели

...
Пловдивски крадец постави своеобразен рекорд, като успя да обере цели
Коментари Харесай

Рекорд! Апаш обра 32 апартамента в Пловдив

Пловдивски апаш сложи самобитен връх, като съумя да обере цели 32 жилището. Авторът на серията домови обири най-после беше оголен от чиновниците на реда, оповестиха от полицията.

От началото на юни предходната година във Второ районно управление (на МВР) постъпили сигнали за отнети пари, полезности и разнообразни движимости от 12 жилището на обслужваната територия. Характерно за похищенията било, че са осъществени през незаключени входни порти в тъмната част на денонощието.

За същия интервал над 20 идентични обири от жилища били регистрирани и в Първо районно управление (на МВР) в Кючук Париж. По случаите са формирани досъдебни производства и подхванати дейни оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности под наблюдаване на Районната прокуратура.

В сряда взаимното следствие дало позитивен резултат и се стигнало до задържане на 60-годишния причинител. Допълнителна информация посочила, че той е с регистрации в полицията и осъждан.

С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор мъжът е наведен в ареста за период до 72 часа. Работата по цялостното изясняване на съпричастността му и към други сходни похищения продължава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР