Пловдивски джигит беше глобен с 3000 лева за дрифт в

...
Пловдивски джигит беше глобен с 3000 лева за дрифт в
Коментари Харесай

Мъж изгоря с 3 бона за дрифт в Кючука

Пловдивски джигит беше санкциониран с 3000 лв. за дрифт в Кючука. Той ще се раздели и с книжката си за 12 месеца. Глобата е наложена от полицията и към този момент е доказана от съда, заяви Plovdiv24.bg.

Мъжът бил хванат на 26 юни. Около 19.30 часа той управлявал лек автомобил " Ауди А4 “ по улица " Скопие “. В непосредственост до №96 почнал да прави внезапни маневри, предумишлено да извежда колата отвън надзор, посредством предаване до загуба на сцепление на предните гуми, като по този метод блокирал придвижването по пътното платно.

По същото време в региона били двама служители на реда, които го спрели за инспекция. Тъй като приели, че лидерът на лекия автомобил употребява път отворен за публично прилагане за други цели, с изключение на в сходство с неговото предопределение за транспорт на хора и товари, му написали акт. Нарушителят подписал, че няма възражения, само че подал тъжба против наказателното разпореждане в съда.

Униформените разказали пред магистратите, че дейностите на водача са станали притежание и на намиращите се на мястото хора, които показали бурна реакция на отрицание и отвращение.

Съдът прегледал цялата документи по делото и всичко било изрядно. Затова и глобата била доказана.

Решението предстои на обжалване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР