Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста. След пет дни

...
Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста. След пет дни
Коментари Харесай

Пловдивската танцьорка Медарова отново е в ареста, за постоянно

Пловдивската танцьорка Медарова още веднъж е в ареста. След пет дни на независимост, пловдивският областен съд анулира по-леката мярка 21-годишната Габриела, оповестява 24 часа.

Припомняме, на 18 май съдът пусна с " подписка " Медарова, която преди десетина дни удари 21-годишната студентка Катя Андреева в нощен клуб " Мегами " в Пловдив. Прокуратурата апелира, а държавният обвинител Димитър Махмудиев разяснява, че " по-леката мярка не прави работа ". Той добави, че танцьорката е нарушила паричната си гаранция, когато е направила побой над непознатото момиче.

Припомняме, на 14 май по предписание на Районната прокуратура в Пловдив полицията за повторно задържа Медарова, която стана известна, откакто смаза 10 коли в регионалния град пияна и напушена. Тя бе арестувана за период до 24 часа за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди.

Адвокатът на Медарова разяснява, че клиентката му е блъснала без да желае с врата момичето, а не с пестник. Обяснението е, че на Габриела й прилошало на излизане от тоалетната с приятеля й Пачо, тя се опряла на вратата и по този начин разкървавила носа на студентката.

" Искам при родителите ми, с цел да се церя и да продължа образованието си ", декларира Медарова още веднъж разплакана в съда. Според магистратите има задоволително данни за осъществено нахлуване и Медарова има неприятни характеристични данни.

Решението е дефинитивно, разтреперана Медарова отхвърля да й слагат белезници, само че е откарана с защита към ареста. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР