Пловдивската районна прокуратура е образувала проверка срещу бивш депутат от

...
Пловдивската районна прокуратура е образувала проверка срещу бивш депутат от
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява ексдепутат от ГЕРБ по сигнал за побой над възрастна жена

Пловдивската районна прокуратура е образувала инспекция против някогашен народен представител от ГЕРБ, оповестиха в понеделник от държавното обвиняване.

Става въпрос за Костадин Язов, депутат в 41-ото Народно заседание, против който стара жена е подала сигнал за побой.

Потърпевшата 73-годишна Стоянка Вътова твърди, че на 10 май е била бита от Язов на паркинга пред заведение " Вижън ". Свидетели потвърдиха пред Нова телевизия, че дамата е нападната от някогашния народен представител.

Според формалното известие на прокуратурата по случая обаче са събрани " извънредно спорни данни за случая, в това число дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил ".

Възрастната жена към този момент отхвърля да даде пояснения по инспекцията поради неприятното ѝ здравословно положение. Пред служители на реда Вътова е декларирала, че чужд мъж ѝ в нанесъл удар с ръка в региона на тила след спор за паркомясто.

Според сведения от очевидци разногласието е зародил към 14.00 часа на в четвъртък, след което Вътова и още двама души са правили разтоварни действия до 17.00 часа. Впоследствие Вътова е била откарана в незабавен кабинет, където ѝ е бил осъществен обзор. Дежурният доктор е декларирал пред полицията, че положението на Вътова е устойчиво и не се планува характерно лекуване или намеса.

По преписката следва определяне и диалози с очевидци на случая и изясняване на здравословното положение на пострадалата, допълват от Районната прокуратура в Пловдив.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР