Пловдивската полиция вече ще лови дирите на всяка една открадната

...
Пловдивската полиция вече ще лови дирите на всяка една открадната
Коментари Харесай

Много лоша новина за автоджамбазите в Пловдив, засичат всяка открадната кола!

Пловдивската полиция към този момент ще лови дирите на всяка една открадната или оповестена за търсене където и да е в България кола. Освен всичко към този момент ще е ясно коя кола през кой вход е влезнала в града под тепетата, излязла ли е, от кое място и прочие. Това става факт, откакто локалният парламент подари на Областната дирекция система за видеонаблюдение, инсталирана на всички входове и изходи в града под тепетата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.
"Системата е построена, тествана е, регистрираната неточност при нея е под 5%, което значи, че работи с огромна акуратност ", разяснява кметът Иван Тотев след сесията на Общинския съвет през днешния ден.  
"Камерите има опция да следи придвижването, снимат видео, вършат и фотоси с висока резолюция ", описа още той. "Надяваме се това да е крачка към това да създадем Пловдив по-сигурен град, защото органите на реда може да вкарат в системата всяка една кола от България, която се търси. Хубавото на системата също е, че може да бъде разширена, може да бъдат сложени в допълнение камери, които да наблюдават придвижването на автомобила в границите на самия град ", разказа бъдещите благоприятни условия Тотев. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР