Пловдивската полиция арестува жена, пребила жестоко близнаците си. Двете деца,

...
Пловдивската полиция арестува жена, пребила жестоко близнаците си. Двете деца,
Коментари Харесай

Пияна пловдивчанка смля от бой близнаците си

Пловдивската полиция арестува жена, пребила грубо близнаците си. Двете деца, които са на 3 години, са били признати по неотложност в УМБАЛ " Св. Георги ". Те са с голям брой пострадвания по тялото. Подозира се домашно принуждение, а майката е задържана. Момиченцето е постъпило в болничното заведение със синини по тялото. Състоянието на братчето й било по-тежко.

„ Момченцето е с тежък кръвоизлив в мозъка и с заплаха за живота. Беше му направена хирургична намеса ”, изясни старши комисар Атанас Илков, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, пред Нова тв

Лекарите останали шокирани при типа на децата, които са мощно недохранени. Тригодишните близнаци тежали колкото няколкомесечни бебета.

„ По всичко проличава, че като майка, тя не е полагала нужните грижи за тях по този начин както би трябвало да бъде ”, добави Илков.

Пред служителите на реда майката отрекла да е била децата. Обяснила, че гипсова картина паднала върху главата на момченцето. Апартаментът й е запечатан от полицията, а съседите й във входа изобщо не знаят, че в жилището се отглеждат деца.

Майката е задържана още нощес, откакто довела децата  в болничното заведение. Тя е била пияна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР