Пловдивската певица Керана ще се срещне с публиката на поредицата

...
Пловдивската певица Керана ще се срещне с публиката на поредицата
Коментари Харесай

Футболна травма осуети гостуването на Стефан Вълдобрев в поредицата “Успешните“ в Пловдив

Пловдивската певица Керана ще се срещне с публиката на поредицата " Успешните " вместо Стефан Вълдобрев в клуб " Фарго ". Причината разгласи с пост в обществените медии артистът и артист.
Прочетете още
" Ще бъда отвън строя за няколко седмици. Сериозна футболна травма по време на фотосите на новия клип - скъсани мускулни нишки. Случват се такива работи с отдадените играчи. " Играчът на мача " потегля от на следващия ден по БГ Радио, а вдругиден качваме и видеото в Youtube канала. Поздрави, пргръдки и до скоро ", разгласи Вълдорев и пусна фотография от новия клип на " Обичайните обвинени ". Под нея всички му пожелаха бързо възстановяване  и завръщане на музикалната и театрална подиуми.

 Поредицата „ Успешните “ цели да запознае младежите с изтъкнати експерти от сферите спорт, кино, спектакъл, литература, публицистика. Гостите споделят за извървения път до задачите, за които в миналото са мечтали. За качествата, които са им били нужни и грешките, които са позволили.

На 29. ноември в Пловдив пристига  номинираният за „ Оскар “ Тео Ушев. Срещата е от 18.30 ч. Аниматорът, който дълги години работи в Канада, е създател на голям брой анимации, най-успешната от които е колаборацията с Георги Господинов „ Сляпата Вайша “. Именно тази анимация бе номинирана за „ Оскар “ през 2019 година Ушев дебютира и в игралното кино като режисьор тази година с кино лентата „ ф 1.618 “, който към този момент потегли по кината. 

На 1. декември от 18.30 часа, поредицата „ Успешните “ ще показа пловдивчанката Керана.  Керана (Юлия Йорданова) е на 29 години и е от Пловдив. Казва, че желае да кара хората да се усещат по този начин, както на нея ѝ повлияват обичаните реализатори. Певицата се дефинира като жител на света - живяла е в Германия и в Тайланд. Заминава след учебно заведение, само че на никое място не ѝ харесва и се връща в България. Започва да се занимава с музика и актьорско майсторство в Пловдив. Създава лична група - " Керана и космонавтите ". В момента бандата е най-желаната за присъединяване в родни фестивали, като през последното лято потвърди, че " космонавтите " нямат почивен ден. Освен мощния глас в групата, Керана е изключителна актриса, както и модел. Тя впечатлява със заразителна сила и характер.

В началото на декември в Пловдив ще дойде и обичаният сценичен и кино артист Иван Бърнев, а срещата с Вълдобрев ще се организира, откакто се възвърне.

Събитията се организират с поддръжката на община Пловдив и са част от Културния календар на града за 2022 година

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР