Пловдивската организация на ВМРО ще изпрати още утре сутринта до

...
Пловдивската организация на ВМРО ще изпрати още утре сутринта до
Коментари Харесай

ВМРО-БНД искат премахването на гей билбордовете в Пловдив

Пловдивската организация на Вътрешна македонска революционна организация ще изпрати още на следващия ден сутринта до градските управляващи писмо, в което ще упорства да се смъкват билбордовете, чието наличие опонира на общоприети полезности. Става дума за билбордовете с еднополови двойки, които разбуниха публичното мнение освен във Варна и Бургас, само че и в Пловдив, написа дисинюз.бг.

„ И Пловдив попадна в клопката на гей обществото и тези 200 хиляди евро, които бяха изхарчени за тези билбордове, можеха да бъдат изхарчени за бебешки кувьози. Един подобен кувьоз коства 6500 лева Вместо да дадат тези пари за кувьози, от Европейски Съюз ги дават за педерастка агитация “, съобщи пред публицисти в Пловдив депутатът Александър Сиди.

0

„ Това е една безусловно нелепа самодейност. Не виждам за какво би трябвало да се предизвика обществото с такава тематика тъкмо преди християнските празници. Решихме всички проблеми с демографията, с грамотната раждаемост, с това, че една немалка част от циганчетата, а за жалост и много българчета не вървят на учебно заведение, че сме една застаряваща нация и взехме решение да си угаждаме на капризите и да вършим акции за гей приемливост “, съобщи водачът на ВМРО-БНД и вицепремиер Красимир Каракачанов. И добави
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР