Пловдивската окръжна прокуратура внесе обвинителен актМВР служителят пребил касапин, защото

...
Пловдивската окръжна прокуратура внесе обвинителен актМВР служителят пребил касапин, защото
Коментари Харесай

Съдят полицай за убийство на събор

Пловдивската окръжна прокуратура внесе обвинителен акт
Министерство на вътрешните работи служителят пребил касапин, тъй като извадил нож

Приложил на жертвата хватка

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе обвинителен акт против 41-годишния служител на реда Ангел Георгиев за причиняване на гибел по несъобразителност на собствен другар по време на събор в пловдивското село Милево.

Случаят е от 3 септември предходната година, когато служителят от Министерство на вътрешните работи и други локални поданици яли, пили и се веселили на селския стадион. Късно вечерта на потегляне служителят на реда Ангел поканил неколцина свои набори да си допият в дома му. По пътя мъжете се скарали и когато стигнали в двора пред къщата, трима почнали да бият Огнян. Нападнатият бил по специалност касапин и носел нож. Извадил го и заплашил да ги изколи. До този миг Ангел не взел участие в битката, само че се разярил от заканите на касапина и се втурнал да го обезреди. Приложил му професионална хватка, научена в полицейската школа и съумял да изтръгне ножа от ръцете му. После почнал да удря и рита Огнян, който паднал на земята и останал да лежи там.

Гостите влезнали в дома на Ангел да пият, пристигнал още един негов другар и му споделил, че пребитият продължава да лежи в двора. Новодошлият и домакинът излезли, натоварили изпадналия в безсъзнание Огнян в микробус и го закарали край стадиона, където го оставили. На сутринта, когато минувач го разкрил и позвънил на тел.112, мъжът към този момент бил мъртъв.

Предстои Пловдивският областен съд да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР