Пловдивската Окръжна прокуратура поиска условня присъда за д-р Иван Димитров,

...
Пловдивската Окръжна прокуратура поиска условня присъда за д-р Иван Димитров,
Коментари Харесай

Обрат на делото срещу лекаря от Пловдив, убил Жоро Плъха

Пловдивската Окръжна прокуратура изиска условня присъда за доктор Иван Димитров, който е съден за убийството на крадеца Жоро Джевизов-Плъха. Пледоарията на държавното обвиняване в лицето на Георги Пенев бе малко.

Според него в тази ситуация има смекчаващи виновността условия. Прокурорът изиска наказването да не бъде изтърпяно действително.

„ Жертвата е провокирала обвинения. Бил е под въздействието на опиати – морфин. Хвърлял е предмети и нож по обвинения. Джевизов е публично рисков и неведнъж осъждан “, съобщи Пенев, представен от "Трафик ".

Предмет на раздора се оказа златен синджир с кръст. И майката на Плъха и доктор Димитров демонстрираха притенции за бижуто. „ На сина ми е. Незнам от къде е, само че го носеше “, съобщи Златка, откакто ръководителят на съда го сподели в залатя. „ Имам го от 20 години.

Подарък е от майка ми и бащя ми след екскурзия в Гърция. Свалих го с облеклата си, преди да вляза в банята “, съобщи пък медикът. „ Прокуратурата е сложена в тази позиция, да пледира за неизбежна защита.

От фактическата конюнктура е явно, че не се касае за такава. На какво от горната страна това състрадание? Изсипа се една информация на медиите, че се наддигнаха хората и стачкуваха. Но информацията не е била правилна. Изкараха, че надали не децата и дамата на доктор са били в дома си и са били застрашени “, сподели още Елдъров.

От думите на юриста излиза наяве, че оръжието на убийството е изчезнало мистериозно. Той подозира, че преднамерено е прикрито. Докторът признал, че го хвърлил в панер до ВИХВП, само че в следствие не е открит.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР