Пловдивската красавица Лили Ангелова нагази в ресторантьорския бизнес. За новото

...
Пловдивската красавица Лили Ангелова нагази в ресторантьорския бизнес. За новото
Коментари Харесай

Лили Клюкарката със собствен ресторант

Пловдивската хубавица Лили Ангелова нагази в ресторантьорския бизнес. За новото начинание Лили сама призна пред репортера на " Марица ". Макар още да е в майчинство, тя е извънредно дейна и бърза да се върне към нормалните си занимания. Към тях тя прибави и ресторант в столицата. В него Лили е съучастник с приятеля си Станислав Костов, който има сериозен опит в сектора и с първияпобедител от Hells Kitchen началник Дани Спартак.

Още за откриването в заведението, кръстено " Добра година ", се изсипа огромна част от родния елит. Сред гостите бяха видяни радио- и тв водещият Ники Кънчев, рапърът Сто Кила, Ути Бъчваров, Юлиян Константинов, художникът Панчо Малезанов. Петя Дикова пък побързала да даде кураж на своята другарка и пристигнала в ресторанта с бебето си.

Лили изясни, че е напуснала предаването " Папараци ", тъй като не харесвала облика на лигава и капризна кифла, които се е налагало да играе там. Ангелова, която неотдавна е майка, не желае да пострада имиджът на сериозна жена и съумяла бизнесдама. Щастливо обвързана от 4 години, Лили се е отдала напълно на фамилията, бизнеса и грижите за дребния Марти.

Извън ресторантьорството, моделката е решила да опита като Инфлуенсър и е стартирала свои канал в Ютуб.

Участничката във ВИП Брадър обича лукса и постоянно обикаля разнообразни екзотични дестинации. За това лято е възнамерявала пътешестване до Барселона, а по-късно ще събира загар по плажовете в Гърция, където има къща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР